INVESTEŞTE ÎN OAMENI!
Formarea profesională şi promovarea utilizării noilor tehnologii pentru angajaţii din domeniul petrolului şi gazelor

UNIPET

UNIPET

Constituită în anul 1992, prin sentinţa civilă nr: 78 a Judecătoriei Ploieşti, Organizaţia Patronală Unipet îşi desfăşoară activitatea în Ploieşti, B.dul Bucureşti, nr: 37, Judeţul Prahova.

Putem spune astfel, că, organizaţia noastră are o vechime de peste 18 ani, perioadă în care a urmărit îndeplinirea scopului pentru care a fost înfiinţată, respectiv susţinerea şi apărarea intereselor membrilor săi, în relaţiile cu autorităţile publice şi cu salariaţii, constituiţi sau nu, organizaţii sindicale.

Încă de la înfiinţarea sa, Organizaţia Patronală Unipet s-a implicat activ în cunoaşterea necesităţilor de formare profesională a membrilor săi, a susţinut eforturile de formare profesională continuă a specialiştilor şi a participat la organizarea pregătirii continue a personalului cu studii superioare precum şi a personalului tehnic din industria petrol şi gaze.

Fiind constituită din societăţi comerciale prestatoare de servicii în domeniul petrolului şi gazelor respectiv: cercetare-dezvoltare, proiectare, construcţii civile şi industriale, fabricarea şi repararea utilajelor pentru extracţie şi construcţii, comerţ, servicii anexe extracţiei petrolului şi gazelor naturale, Organizaţia Patronală Unipet prin conducerea acesteia, a urmărit să asigure pentru membrii săi informaţii de utimă oră din domeniul petrol şi gaze, facilitând relaţiile dintre aceştia, precum şi cu alte organizaţii, oferind servicii de consultanţă şi asistenţă tehnică de specialitate şi promovând progresul managerial.        

În prezent Organizaţia Patronală Unipet este constituită din 21 de membri, persoane juridice înmatriculate, cu un total de 6100 de salariaţi.

Rezultatele pozitive în domeniu ale organizaţiei noastre se datorează şi faptului că este integrată organizatoric în Uniunea Patronală Gaz Romania şi, prin aceasta, în Confederaţia Patronală a Industriei  Serviciilor şi Comerţului din Romania (CPISC).

Direct, sau prin structurile organizatorice la care este afiliată Unipet Ploieşti a participat la iniţierea, elaborarea şi promovarea programelor de dezvoltare în domeniile petrolului şi gazelor.

Dezideratul Unipet este de a pǎstra aceeaşi bună colaborare atât cu structurile organizatorice la care este afiliată cât şi între societăţile membre ale organizaţiei.


ELIBERARE DIPLOME DE PARTICIPARE

Participanţii la cursurile oferite în cadrul proiectului posdru 81/3.2/s/59102 - "Formarea profesională şi promovarea utilizării noilor tehnologii pentru angajaţii din domeniul petrolului şi gazelor în scopul creşterii calităţii serviciilor prestate, competitivităţii profesionale şi îmbunătăţirii activităţilor şi proceselor specifice" sunt aşteptaţi la sediul Organizaţiei Patronale Unipet din Ploieşti, B.dul Bucureşti nr. 37, jud. Prahova în vederea ridicării diplomelor de participare.
Program de eliberare diplome de participare: marti - vineri: orele 10.00 - 12.00. 
Ridicarea diplomelor se face fie personal, fie prin împutenicire în cazul ridicării de către o altă persoană. 
Vă mulţumim.

Evenimente

09/19/2013 - 11:00

860 de angajati din domeniul petrol si gaze au beneficiat de cursuri de perfectionare gratuite prin intermediul unui proiect cu finantare europeana

 

09/19/2013 - 11:00

In data de 19.09.2013, a avut loc Conferinta de Inchidere a proiectului "Formarea profesionala si promovarea utilizarii noilor tehnologii pentru angajatii din domeniul petrolului si gazelor in scopul cresterii calitatii serviciilor prestate, competitivitatii profesionale si imbunatatirii activitatilor si proceselor specifice”. Evenimentul s-a desfasurat la Ploiesti, in incinta Hotelului Albert, unde au fost prezenti un numar de 38 de...

Comunicate de presă

Comunicat presă finalizare proiect

Organizatia Patronala Unipetin parteneriat cu Universitatea Petrol - Gaze din Ploiesti si societatea Siveco Romania S.A, anunta inchiderea oficiala a proiectului strategic POSDRU 81/3.2/S/59102 "Formarea profesionala si promovarea utilizarii noilor tehnologii pentru angajatii din domeniul petrolului si gazelor in scopul cresterii calitatii serviciilor prestate, competitivitatii profesionale si imbunatatirii activitatilor si proceselor specifice”.

Comunicat de finalizare a cursului "Managementul logistic"

Comunicat de finalizare a cursului "Managementul inovarii"

Statistici

  • Vizite:14,773
  • Utilizatori înregistraţi:1,455
  • IP-ul dvs.:185.6.9.203
10/08/15

Calendar

«  
  »
L M M J V S D
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31