INVESTEŞTE ÎN OAMENI!
Formarea profesională şi promovarea utilizării noilor tehnologii pentru angajaţii din domeniul petrolului şi gazelor

Pregătirea inițială şi continuă a specialiştilor din domeniul petrol şi gaze are în vedere înzestrarea acestora cu un set de competențe necesare, în condițiile în care specialiştii din domeniul petrol şi gaze au o misiune din ce în ce mai complexă, responsabilități multiple, variate, mediile în care aceştia lucrează devin din ce în ce mai solicitante.

 

860 de angajati din domeniul petrol si gaze au beneficiat de cursuri de perfectionare gratuite prin intermediul unui proiect cu finantare europeana

 

 

Pentru a veni in sprijinul angajatilor din domeniul petrol si gaze care doresc sa beneficieze de programul gratuit de formare din cadrul proiectului "Formarea  profesionala si promovarea utilizarii noilor tehnologii pentru angajatii din domeniul petrolului si gazelor in scopul cresterii calitatii serviciilor prestate, competitivitatii profesionale si imbunatatirii activitatilor si proceselor specifice", am prelungit durata proiectului, respectiv activitatea de formare.

 

Vă anunţăm că a început perioada de înscriere în programul de formare oferit în cadrul proiectului „Formarea profesională şi promovarea utilizarii noilor tehnologii pentru angajaţii din domeniul petrolului şi gazelor în scopul creşterii calităţii serviciilor prestate, competitivităţii profesionale şi îmbunătăţirii activităţilor şi proceselor specifice”.

 

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (AMPOSDRU) a organizat miercuri, 11 aprilie 2012, Conferinta Nationala “POSDRU-PRINCIPALUL FURNIZOR DE FORMARE, OCUPARE SI INCLUZIUNE SOCIALA IN ROMANIA 2012”, avand ca obiectiv prezentarea stadiului implementarii POSDRU. La eveniment au participat peste 300 de invitati, incluzand reprezentanti ai Comisiei Europene, autoritatilor romane, beneficiari si reprezentanti ai mass-media (Citeste mai mult: comunicat de presa; agenda eveniment; prezentare AMPOSDRU).

 

Vă anunţăm că a început perioada de înscriere în programul de formare oferit în cadrul proiectului „Formarea profesională şi promovarea utilizarii noilor tehnologii pentru angajaţii din domeniul petrolului şi gazelor în scopul creşterii calităţii serviciilor prestate, competitivităţii profesionale şi îmbunătăţirii activităţilor şi proceselor specifice” .

 


ELIBERARE DIPLOME DE PARTICIPARE

Participanţii la cursurile oferite în cadrul proiectului posdru 81/3.2/s/59102 - "Formarea profesională şi promovarea utilizării noilor tehnologii pentru angajaţii din domeniul petrolului şi gazelor în scopul creşterii calităţii serviciilor prestate, competitivităţii profesionale şi îmbunătăţirii activităţilor şi proceselor specifice" sunt aşteptaţi la sediul Organizaţiei Patronale Unipet din Ploieşti, B.dul Bucureşti nr. 37, jud. Prahova în vederea ridicării diplomelor de participare.
Program de eliberare diplome de participare: marti - vineri: orele 10.00 - 12.00. 
Ridicarea diplomelor se face fie personal, fie prin împutenicire în cazul ridicării de către o altă persoană. 
Vă mulţumim.

Evenimente

09/19/2013 - 11:00

860 de angajati din domeniul petrol si gaze au beneficiat de cursuri de perfectionare gratuite prin intermediul unui proiect cu finantare europeana

 

09/19/2013 - 11:00

In data de 19.09.2013, a avut loc Conferinta de Inchidere a proiectului "Formarea profesionala si promovarea utilizarii noilor tehnologii pentru angajatii din domeniul petrolului si gazelor in scopul cresterii calitatii serviciilor prestate, competitivitatii profesionale si imbunatatirii activitatilor si proceselor specifice”. Evenimentul s-a desfasurat la Ploiesti, in incinta Hotelului Albert, unde au fost prezenti un numar de 38 de...

Comunicate de presă

Comunicat presă finalizare proiect

Organizatia Patronala Unipetin parteneriat cu Universitatea Petrol - Gaze din Ploiesti si societatea Siveco Romania S.A, anunta inchiderea oficiala a proiectului strategic POSDRU 81/3.2/S/59102 "Formarea profesionala si promovarea utilizarii noilor tehnologii pentru angajatii din domeniul petrolului si gazelor in scopul cresterii calitatii serviciilor prestate, competitivitatii profesionale si imbunatatirii activitatilor si proceselor specifice”.

Comunicat de finalizare a cursului "Managementul logistic"

Comunicat de finalizare a cursului "Managementul inovarii"

Statistici

  • Vizite:10,968
  • Utilizatori înregistraţi:1,459
  • IP-ul dvs.:51.255.65.93
10/08/15

Calendar

L M M J V S D
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31