INVESTEŞTE ÎN OAMENI!
Formarea profesională şi promovarea utilizării noilor tehnologii pentru angajaţii din domeniul petrolului şi gazelor

Sustenabilitate

SUSTENABILITATE

În perioada de sustenabilitate a proiectului POSDRU 81/ 3.2/ S/ 59102 “Formarea professională şi promovarea utilizării noilor tehnologii pentru angajații din domeniul petrolului şi gazelor în scopul creşterii calității serviciilor prestate, competitivității profesionale şi îmbunătățirii activităților si proceselor specifice” a fost îmbunătățit procesul de formare, prin menținerea legăturii cu responsabilii optimizare cursuri, din cadrul partenerilor Proiectului (SIVECO şi UPG), în vederea găsirii posibilităților de îmbunătățire curricule de curs, în baza Raportului asupra formularelor de apreciere a cursanților.

 

În perioada de sustenabilitate a proiectului POSDRU 81/ 3.2/ S/ 59102 “Formarea profesională şi promovarea utilizării noilor tehnologii pentru angajații din domeniul petrolului şi gazelor în scopul creşterii calității serviciilor prestate, competitivității profesionale şi îmbunătățirii activităților si proceselor specifice” a fost îmbunătățit procesul de formare, prin menținerea legăturii cu responsabilii optimizare cursuri, din cadrul partenerilor Proiectului (SIVECO şi UPG), în vederea găsirii posibilităților de îmbunătățire curricule de curs, în baza Raportului asupra formularelor de apreciere a cursanților.  Aceste demersuri s-au finalizat cu completarea cursului C11 Managementul inovării cu următoarele capitole:

 

Pregătirea inițială şi continuă a specialiştilor din domeniul petrol şi gaze are în vedere înzestrarea acestora cu un set de competențe necesare, în condițiile în care specialiştii din domeniul petrol şi gaze au o misiune din ce în ce mai complexă, responsabilități multiple, variate, mediile în care aceştia lucrează devin din ce în ce mai solicitante.

 

- Optimizarea periodica a suporturilor de curs cu noile reglementari aplicabile si a informatiilor de ultima ora.

- Intretinerea si actualizarea continua a paginii web a proiectului. Crearea unei sectiuni distincte pe portalul proiectului dedicata activitatilor desfasurate in perioada de sustenabilitate.

 

„Proiectul a fost elaborat in contextul asigurarii sustenabilitatii interventiilor si mai ales a rezultatelor. Astfel, activitatile proiectului converg catre obiectivul general, acela de perfectionarea profesionala si promovarea utilizarii noilor tehnologii pentru angajatii din domeniul petrolului si gazelor.

 


ELIBERARE DIPLOME DE PARTICIPARE

Participanţii la cursurile oferite în cadrul proiectului posdru 81/3.2/s/59102 - "Formarea profesională şi promovarea utilizării noilor tehnologii pentru angajaţii din domeniul petrolului şi gazelor în scopul creşterii calităţii serviciilor prestate, competitivităţii profesionale şi îmbunătăţirii activităţilor şi proceselor specifice" sunt aşteptaţi la sediul Organizaţiei Patronale Unipet din Ploieşti, B.dul Bucureşti nr. 37, jud. Prahova în vederea ridicării diplomelor de participare.
Program de eliberare diplome de participare: marti - vineri: orele 10.00 - 12.00. 
Ridicarea diplomelor se face fie personal, fie prin împutenicire în cazul ridicării de către o altă persoană. 
Vă mulţumim.

Evenimente

09/19/2013 - 11:00

860 de angajati din domeniul petrol si gaze au beneficiat de cursuri de perfectionare gratuite prin intermediul unui proiect cu finantare europeana

 

09/19/2013 - 11:00

In data de 19.09.2013, a avut loc Conferinta de Inchidere a proiectului "Formarea profesionala si promovarea utilizarii noilor tehnologii pentru angajatii din domeniul petrolului si gazelor in scopul cresterii calitatii serviciilor prestate, competitivitatii profesionale si imbunatatirii activitatilor si proceselor specifice”. Evenimentul s-a desfasurat la Ploiesti, in incinta Hotelului Albert, unde au fost prezenti un numar de 38 de...

Comunicate de presă

Comunicat presă finalizare proiect

Organizatia Patronala Unipetin parteneriat cu Universitatea Petrol - Gaze din Ploiesti si societatea Siveco Romania S.A, anunta inchiderea oficiala a proiectului strategic POSDRU 81/3.2/S/59102 "Formarea profesionala si promovarea utilizarii noilor tehnologii pentru angajatii din domeniul petrolului si gazelor in scopul cresterii calitatii serviciilor prestate, competitivitatii profesionale si imbunatatirii activitatilor si proceselor specifice”.

Comunicat de finalizare a cursului "Managementul logistic"

Comunicat de finalizare a cursului "Managementul inovarii"

Statistici

  • Vizite:11,015
  • Utilizatori înregistraţi:1,459
  • IP-ul dvs.:85.93.89.74
10/08/15

Calendar

L M M J V S D
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29